Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Despre comprehensiunea textului și refulările în public ale mai marilor județului
Estetiq Med Clinic: Ai grijă de tenul tău, chiar și în sezonul rece!
“Porcul somon”, Mangalița, crește într-o fermă din Dumitra! Îl puteți cumpăra sau puteți primi sfaturi prețioase despre cum să-l creșteți!
Copiii de la Cheers, puși din nou pe fapte mari: Spectacol caritabil pentru Ionuț!
Sărbătoreşte cu super reduceri la Biasicom!
Patru apartamente cochete de vânzare, în mijlocul orașului...!
ESTETDERM: Epilare definitivă în câteva ședințe cu un laser medical de ultimă generație!
Frumusețe de cinci stele la Carolyne Beauty Center! Antonia a venit la inaugurare
Firmele din Bistrița angajează designer, operatori textile nețesute, controlori calitate și sudori / lăcătuși mecanici cu inițiativă!
Utilizatori online class errors:
  • Unable to record new visitor
  • Unable to delete visitors

REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015VIDEO - Declarațiile șocante ale celui care l-a văzut ultima dată pe tânărul dispărut după incendiul din Bistrița-Bârgăului

08/10/2017 18:22:43 Bianca SARA  
Un tânăr de 23 de ani din județul Bacău este bănuit că ar fi jefuit și omorât un bătrân, după care i-ar fi incendiat casa. Acesta i-ar fi spus colegului său de la stână ce urmează să facă.

Casa unui bătrân de 82 de ani a fost mistuită de un incendiu puternic petrecut vineri noaptea. Proprietarul nu a fost găsit, pompierii bănuind că a ars în propria casă. Ancheta ulterioară a scos în evidență faptul că prin mormanul de scrum nu erau și resturile cadavrului bătrânului.

În seara cu pricina a dispărut și un tânăr de 23 de ani din județul Bacău, care avea grijă de o turmă de oi a unui vecin de-al bătrânului. Acesta este bănuit că l-ar fi omorât pe bătrân, scopul fiind jaful. Pentru a-și acoperi urmele, e posibil să fi incendiat casa victimei. Mai multe detalii despre acest subiect puteți citi AICI.

Varianta aceasta este tot mai plauzibilă, mai ales că sunt martori cărora tânărul le-ar fi spus despre intențiile sale. Unul dintre ei este tocmai colegul său de muncă. Acesta l-a văzut ultima dată pe tânăr, pe care toți îl știu sub numele de Paul, vineri seara, în jurul orei 22. Atunci, tânărul i-ar fi spus ciobanului cu care lucra că vrea să-l jefuiască pe bătrân. Se pare că acesta consumase băuturi alcoolice.

Paul are 23 de ani și este din județul Bacău. Se pare că acesta venea adesea la vecinul bătrânului pentru a-i îngriji animalele, contra cost. Petrecea la Bistrița-Bârgăului câteva luni, după care se întorcea acasă.

Localnicii din Bistrița-Bârgăului spun că acesta venea la muncă în comuna lor de când avea 13 ani. Niciodată nu ar fi făcut probleme și nu ar fi dat de înțeles cuiva că ar fi capabil de asemenea atrocități.

Tânărul ar fi lucrat inclusiv pentru bătrânul pe care l-ar fi omorât. Acesta însă i-a plătit pentru munca prestată.

Cu toate acestea, tânărul se pare că are antecedente penale. Acesta ar fi fost judecat și pentru furt, dar și pentru un viol, petrecute în județul natal. Unul dintre procese ar fi pe rol chiar în această perioadă.

19236 vizualizari


Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate

Certificat Web Certificat Web Director web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2017 Bistrițeanul.ro