Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
O bucată de pământ aduce venituri de sute de mii de lei unei comune. A fost nevoie de un proces de 5 ani pentru asta
EVENIMENT. Monumental, la Bistrița... O „creativitate sănătoasă și exuberantă”
OAMENI din Bistrița-Năsăud. Învățătoarea Sorina Pop – frumoasă, amuzantă, deșteaptă și sinceră (FOTO/VIDEO)
La Urgențe, medicii și asistentele muncesc dublu, până la epuizare
Linia Verde duce la desființarea parcărilor de pe Gheorghe Șincai și Dornei
POVEȘTI DIN SAT: Moartea lui Corbu
Aparatul minune Exilis Elite a ajuns la Bistrița! La Salon Claudia!
Regalia Home și IMP România Ind Bistrița fac angajări! Alte oferte de muncă atractive

  322 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Ultima colecție IIANA e acum la Bistrița! În magazinul SOUL

08/02/2018 11:06:55 Flavia DANCIU  
Aveți acum ocazia de a vedea, proba și cumpăra minunatele creații de inspirație tradițională ale Alinei Elena Isakovic, chiar în oraș. Colecția IIANA se găsește acum și la Bistrița, în magazinul Soul!

În ultima perioadă, tot mai multe doamne și domnișoare îmbracă ținute cu motive tradiționale. Dacă la noi în județ astfel de haine se găseau la Salva, creația Virginiei Linul, acum, bistrițencele mai au o opțiune.

La LTB magazin SOUL este disponibilă, spre vânzare, ultima colecție IIANA. Creațiile Alinei Elena Isakovic, de inspirație tradițională sunt niște produse vestimentare de calitate, speciale, feminine, de care orice persoană care le îmbracă se îndrăgostește imediat.

Mai mult, colecția Neoetnic oferă o gamă diversificată de piese vestimentare care se potrivesc fiecărei zile, oricărei ocazii.

Dacă vrei să fii senzuală, casual, office, glamour, simplă, sofisticată, IIANA te îmbracă la perfecție pentru a-ți evidenția personalitatea și stilul.

Cel mai bun lucru este faptul că la magazinul SOUL piesele vestimentare costă la fel ca și pe site-ul IIANA. Astfel aveți ocazia să le vedeți, să le simțiți și să le probați, ca apoi, inevitabil, să le achiziționați.

Așadar, dacă tot suntem în luna dragostei, permiteți-vă să vă îndrăgostiți iremediabil de aceste creații. Tot ce trebuie să faceți este să treceți pragul magazinului Soul de pe strada Dornei nr. 26, și veți fi cucerite de la prima vedere!

2597 vizualizariiianainbta (3).jpg :: Bistriteanul.ro
iianainbta (6).jpg :: Bistriteanul.ro
iianainbta (4).jpg :: Bistriteanul.ro
iianainbta (2).jpg :: Bistriteanul.ro
iianainbta (5).jpg :: Bistriteanul.ro
iianainbta (1).jpg :: Bistriteanul.ro
iianainbta (7).jpg :: Bistriteanul.ro
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate

Certificat Web Certificat Web Director web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2018 Bistrițeanul.ro