Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Disperare într-o familie din Mărișelu: Copilașul suferă de o tumoră care îi pune viața în pericol
De la Bistrița, la aeroportul din Cluj-Napoca - în siguranță!
Vizionează meciurile importante din ligile europene la această casă de pariuri
NOI locuri de muncă în Bistrița! Se caută lăcătuși mecanici, ingineri industrie alimentară, gestionari, muncitori necalificați, electricieni
De vin bun Produs în Bistrița-Năsăud nu vă faceți grijă! Crama Harșian va scoate 40.000 litri de vinuri de soi
FOTO: Au regăsit în Bistrița-Năsăud tot ce Belgia nu le-a putut oferi. O zi la ferma ecologică din Malin
VIDEO: Cum a vrut un năsăudean să împrăştie buruiana românească în toate ţările curate, impecabile şi sterile precum Elveţia
REVOLTĂTOR: Banii pentru mâncare și rechizite ai copiilor cu nevoi speciale ajung la părinți - elevii rămân flămânzi și neîngrijiți

  1208 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Spitalul din Bistrița, mai aproape de oameni: „More home, less hospital”

13/10/2017 11:10:06 Ana ȘTEFĂNEL  
„More home, less hospital” este conceptul preluat de la americani în jurul căruia directorul Gabriel Lazany și-a dezvoltat proiectul de management. Ideile sale vizează un mediu primitor în spital, cu beneficii atât pentru angajați, cât și pentru pacienți.

Gabriel Lazany este noul director al Spitalului Județean de Urgență Bistrița, după ce proiectul său de management a trecut de comisia de evaluare.

Proiectul aduce concepte inedite în țară, preluate de la americani. „More home, less hospital” este o idee care are ca scop schimbarea atmosferei din spital, astfel încât angajații care își petrec foarte mult timp la muncă să nu simtă că sunt într-o instituție publică.

„Conceptul «More home, less hospital» preluat de la americani are la bază mai multe elemente. Primul, de unde a și pornit conceptul, este criza personalului din sănătate. Deci, criza personalului face ca angajații să stea tot mai mult la muncă. De multe ori, cu numărul de gărzi și tot timpul pe care îl petrece la locul de muncă e aproape egal cu timpul petrecut acasă. Atunci, angajatorul s-a gândit că trebuie să ofere personalului niște condiții care să îl apropie de mediul familiar pe care îl are acasă. E un proiect de umanizare a spitalelor”, a explicat pentru Bistrițeanul.ro directorul Gabriel Lazany.

De asemenea, proiectul are în vedere și pacienții, iar pentru aceștia a fost gândit în cele mai mici detalii.

„Pentru pacienți e gândită aripa umană. De exemplu, un pacient când se trezește din anestezie, dacă vede un obiect care îi e familiar - în loc să vadă un monitor, să vadă un ceas, un calendar, un tablou - lucruri care îl liniștesc. E un proiect gândit pe latura umană”, mai spune directorul.

Proiectul de management al lui Gabriel Lazany a fost centrat pe secția de Terapie Intensivă, care va fi modernizată și extinsă. Pe pagina sa de Facebook a atașat și fotografii (vezi galeria foto).

Gabriel Lazany a devenit în mod oficial directorul Spitalului Județean de Urgență Bistrița, obținând nota 9,47 în urma concursului.

9529 vizualizariati-01.jpg :: Bistriteanul.ro
ati-04.jpg :: Bistriteanul.ro
ati-09.jpg :: Bistriteanul.ro
ati-07.jpg :: Bistriteanul.ro
ati-10.jpg :: Bistriteanul.ro
ati-06.jpg :: Bistriteanul.ro
ati-03.jpg :: Bistriteanul.ro
ati-05.jpg :: Bistriteanul.ro
ati-08.jpg :: Bistriteanul.ro
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI
14:01 - Fundația „Alex Toma”, donație de zece mii de euro pentru Ionuț Zăvoianu!
13:18 - FOTO: A vrut să se dea mare într-o benzinărie și și-a făcut praf BMW-ul proaspăt cumpărat
12:16 - AFLĂ de ce mii de acte de identitate și de căsătorie riscă să ia foc
11:46 - Trafic auto restricționat mâine, pe 1 Decembrie!
11:06 - De la Bistrița, la aeroportul din Cluj-Napoca - în siguranță!
10:34 - Bariera de la Palatul Culturii este amplasată ilegal în zonă. Părinții o consideră inutilă
09:14 - Cât ne costă copiii geniali ai județului
08:02 - Vizionează meciurile importante din ligile europene la această casă de pariuri

Publicitate

Certificat Web Certificat Web Director web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2017 Bistrițeanul.ro

Close