Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Disperare într-o familie din Mărișelu: Copilașul suferă de o tumoră care îi pune viața în pericol
De la Bistrița, la aeroportul din Cluj-Napoca - în siguranță!
Vizionează meciurile importante din ligile europene la această casă de pariuri
NOI locuri de muncă în Bistrița! Se caută lăcătuși mecanici, ingineri industrie alimentară, gestionari, muncitori necalificați, electricieni
De vin bun Produs în Bistrița-Năsăud nu vă faceți grijă! Crama Harșian va scoate 40.000 litri de vinuri de soi
FOTO: Au regăsit în Bistrița-Năsăud tot ce Belgia nu le-a putut oferi. O zi la ferma ecologică din Malin
VIDEO: Cum a vrut un năsăudean să împrăştie buruiana românească în toate ţările curate, impecabile şi sterile precum Elveţia
REVOLTĂTOR: Banii pentru mâncare și rechizite ai copiilor cu nevoi speciale ajung la părinți - elevii rămân flămânzi și neîngrijiți

  1235 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Sorin Hangan nu se lasă intimidat de ADI - Deșeuri: „Dați-ne în judecată pe toți!”

13/10/2017 12:46:15 Ana ȘTEFĂNEL  
Sorin Hangan și ADI - Deșeuri au intrat în conflict după ce consilierul municipal și liderul PNL Bistrița a făcut câteva afirmații legate de managementul ADI - Deșeuri. Instituția a cerut un drept la replică, însă Hangan nu se lasă intimidat.

„Domnilor, Sorin Hangan nu inventează. Sorin Hangan doar constată. ADI - Deșeuri a sărit ca ars când subsemnatul a supus atenției probleme majore legate de colectarea selectivă. Nu mă miră atitudinea unui organism care este constituit din membri ai unităților administrativ-teritoriale.

Tonul arogant al ADI - Deșeuri denotă infatuare, deși problemele cu care se confruntă ar necesita mai degrabă «mea culpa». Este de notorietate faptul că toți primarii din județ și UAT-uri au un dinte împotriva ADI - Deșeuri. Se zvonește că toți au probleme în colectarea, selectarea și transportul gunoiului, că se cheltuiesc sume mari de bani din bugetele locale.

ADI - Deșeuri ține la imagine, așa cum spune, dar imaginea este șifonată. Sorin Hangan este un cetățean ales consilier de către cetățeni și nu are un război cu ADI - Deșeuri, cetățenii au un război justificat cu ADI - Deșeuri, cu sistemul de colectare, cu firma de salubritate, cu prețurile, cu disconfortul, cu tot. Am impresia că ADI - Deșeuri vrea să devină stăpân și pe sentimentele cetățenilor. Domnilor din conducerea ADI - Deșeuri, ieșiți în stradă și întrebați cetățenii despre toate problemele ridicate de mine. O să aveți surprize nebănuite. Exprimarea mea a fost galantă în comparație cu ceea ce vor mulți să vă reproșeze. A sta în birouri și a compune răspunsuri este ușor, a interacționa cu cetățenii este greu.

Domnilor preocupați de imagine, când ați fost ultima dată printre blocurile din Bistrița? O să observați că acea colectare selectivă, valabilă în toată Uniunea Europeană, la noi a început strâmb și continuă strâmb. Avem ca mobilier urban containere semiîngropate, deoarece operatorul actual nu are utilajele necesare. Apoi, oricare cetățean va pune o întrebare simplă, de bun-simț: colectăm selectiv, dar unde le punem? Între blocuri există trei pubele pe care scrie foarte mare «gunoi menajer». Cum să amendezi cetățeanul când sistemul și dotarea sunt varză?

I-ați răspuns lui Sorin Hangan că vezi-Doamne licitație, termene, justificare de preț, dar nu ați luat niciun moment în calcul că vina principală pentru situația creată o are politica de salubritate sub orice critică de care sunteți rezonsabili dumneavoastră, domnilor. (...) Eu nu am ce să regret din ce am spus acum o săptămână. S-a schimbat ceva între timp? Nu. Sunt la fel de nemulțumit, așa cum sunt mii, poate zeci de mii de bistrițeni care suportă această bătaie de joc cu Vitalia, Supercom, ADI, Consiliul Județean, Primărie și care sunt nerăbdători să vă trimită mesaje de nemulțumire. Dați-ne în judecată pe toți, inclusiv presa care mediatizează aceste anomalii pe care le vom plăti tot noi, cetățenii”, a fost declarația lui Sorin Hangan.

ADI - Deșeuri a anunțat că cetățenii care nu vor colecta selectiv începând cu data de 1 octombrie vor fi amendați.

2332 vizualizari


Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI
14:01 - Fundația „Alex Toma”, donație de zece mii de euro pentru Ionuț Zăvoianu!
13:18 - FOTO: A vrut să se dea mare într-o benzinărie și și-a făcut praf BMW-ul proaspăt cumpărat
12:16 - AFLĂ de ce mii de acte de identitate și de căsătorie riscă să ia foc
11:46 - Trafic auto restricționat mâine, pe 1 Decembrie!
11:06 - De la Bistrița, la aeroportul din Cluj-Napoca - în siguranță!
10:34 - Bariera de la Palatul Culturii este amplasată ilegal în zonă. Părinții o consideră inutilă
09:14 - Cât ne costă copiii geniali ai județului
08:02 - Vizionează meciurile importante din ligile europene la această casă de pariuri

Publicitate

Certificat Web Certificat Web Director web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2017 Bistrițeanul.ro

Close