Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
FOTO/VIDEO: Cristi din Livezile, din nou prin spitale - la un an de la operație
Performanță: Trei premii dintr-un foc pentru o instituție din Bistrița!
OAMENI din Bistriţa-Năsăud. Andrada Moldovan: Nu trebuie să ai bani ca să te îmbraci ok. Trendurile etno sunt depășite...
O fotografie realizată de un bistrițean, în paginile celei mai bine vândute reviste dedicate fotografilor din UK
FOTO: Cel mai frumos mod de a sărbători o zi de naștere. La „Andrei Mureșanu”
FOTO: Azi începe sezonul reducerilor la Relegance și Rinascimeto...!
Se caută tinichigiu auto, operatori și controlori de calitate! Alte oferte de muncă avantajoase:

  546 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Sorin Hangan nu se lasă intimidat de ADI - Deșeuri: „Dați-ne în judecată pe toți!”

13/10/2017 12:46:15 Ana ȘTEFĂNEL  
Sorin Hangan și ADI - Deșeuri au intrat în conflict după ce consilierul municipal și liderul PNL Bistrița a făcut câteva afirmații legate de managementul ADI - Deșeuri. Instituția a cerut un drept la replică, însă Hangan nu se lasă intimidat.

„Domnilor, Sorin Hangan nu inventează. Sorin Hangan doar constată. ADI - Deșeuri a sărit ca ars când subsemnatul a supus atenției probleme majore legate de colectarea selectivă. Nu mă miră atitudinea unui organism care este constituit din membri ai unităților administrativ-teritoriale.

Tonul arogant al ADI - Deșeuri denotă infatuare, deși problemele cu care se confruntă ar necesita mai degrabă «mea culpa». Este de notorietate faptul că toți primarii din județ și UAT-uri au un dinte împotriva ADI - Deșeuri. Se zvonește că toți au probleme în colectarea, selectarea și transportul gunoiului, că se cheltuiesc sume mari de bani din bugetele locale.

ADI - Deșeuri ține la imagine, așa cum spune, dar imaginea este șifonată. Sorin Hangan este un cetățean ales consilier de către cetățeni și nu are un război cu ADI - Deșeuri, cetățenii au un război justificat cu ADI - Deșeuri, cu sistemul de colectare, cu firma de salubritate, cu prețurile, cu disconfortul, cu tot. Am impresia că ADI - Deșeuri vrea să devină stăpân și pe sentimentele cetățenilor. Domnilor din conducerea ADI - Deșeuri, ieșiți în stradă și întrebați cetățenii despre toate problemele ridicate de mine. O să aveți surprize nebănuite. Exprimarea mea a fost galantă în comparație cu ceea ce vor mulți să vă reproșeze. A sta în birouri și a compune răspunsuri este ușor, a interacționa cu cetățenii este greu.

Domnilor preocupați de imagine, când ați fost ultima dată printre blocurile din Bistrița? O să observați că acea colectare selectivă, valabilă în toată Uniunea Europeană, la noi a început strâmb și continuă strâmb. Avem ca mobilier urban containere semiîngropate, deoarece operatorul actual nu are utilajele necesare. Apoi, oricare cetățean va pune o întrebare simplă, de bun-simț: colectăm selectiv, dar unde le punem? Între blocuri există trei pubele pe care scrie foarte mare «gunoi menajer». Cum să amendezi cetățeanul când sistemul și dotarea sunt varză?

I-ați răspuns lui Sorin Hangan că vezi-Doamne licitație, termene, justificare de preț, dar nu ați luat niciun moment în calcul că vina principală pentru situația creată o are politica de salubritate sub orice critică de care sunteți rezonsabili dumneavoastră, domnilor. (...) Eu nu am ce să regret din ce am spus acum o săptămână. S-a schimbat ceva între timp? Nu. Sunt la fel de nemulțumit, așa cum sunt mii, poate zeci de mii de bistrițeni care suportă această bătaie de joc cu Vitalia, Supercom, ADI, Consiliul Județean, Primărie și care sunt nerăbdători să vă trimită mesaje de nemulțumire. Dați-ne în judecată pe toți, inclusiv presa care mediatizează aceste anomalii pe care le vom plăti tot noi, cetățenii”, a fost declarația lui Sorin Hangan.

ADI - Deșeuri a anunțat că cetățenii care nu vor colecta selectiv începând cu data de 1 octombrie vor fi amendați.

2644 vizualizari


Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI
19:15 - Robert Sighiartău, în delegația PNL care a propus alegeri anticipate la Cotroceni
17:06 - FOTO: Andreea Rus, în căutarea fericirii
16:40 - SĂRĂȚEL: Accident, la trecerea la nivel cu calea ferată
16:05 - VIDEO - Copiii implicați în accidentul de la Nepos au rămas internați. Adolescentul de 14 ani a fost târât după autoturism câțiva metri buni
15:01 - VIDEO: Drumul din Măgura Ilvei, sub zăpadă
14:01 - Cod galben de zăpadă - drumurile din Bistrița-Năsăud, afectate
13:18 - FOTO: Peste 100 de elevi de la CNAM au luat cu asalt mediateca!
12:53 - FOTO: Prima cursă și prima zăpadă pentru un șofer de TIR s-a lăsat cu accident!
12:04 - Drumarii vor fi amendați în urma accidentelor din această dimineață
11:22 - COD GALBEN: Atenție cum circulați! Ninsoarea nu se oprește prea curând
10:22 - Percheziții la mai multe firme din Bistrița-Năsăud, într-un dosar de evaziune fiscală
09:56 - FOTO - Patru autoutilitare s-au ciocnit pe pasarela de la Beclean. O persoană a ajuns la spital
09:04 - Un autoturism a lovit un grup de copii care mergeau spre școală, în Nepos! 4 copii au fost răniți
08:51 - O casă țărănească din Bistrița-Năsăud, vedetă la vizita ministrului Japoniei

Publicitate

Certificat Web Certificat Web Director web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2018 Bistrițeanul.ro