Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Disperare într-o familie din Mărișelu: Copilașul suferă de o tumoră care îi pune viața în pericol
Hocus Pocus la pârtia de schi?! Bistrița Civică susține că primăria a decontat bani pentru un șopron inexistent
REVOLTĂTOR: Banii pentru mâncare și rechizite ai copiilor cu nevoi speciale ajung la părinți - elevii rămân flămânzi și neîngrijiți
Cupa Casa EMA la înot, ediția a șaptea! Weekendul acesta, de neratat!
BISTRIȚA: Atenție, riscați să fiți împușcați! Trasee turistice care se suprapun cu domenii de vânătoare!
POVEȘTI DIN SAT: Onoare, prețuire și respect, tuturor...
AgroArdeal, Leoni, Clinica Sanovil și Selgros fac angajări!

  478 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Salarii colosale pentru angajații instituțiilor din Bistrița-Năsăud!

11/10/2017 15:33:32 Ana ȘTEFĂNEL  
Noua lege a salarizării le-a adus angajaților din cadrul instituțiilor publice salarii foarte mari. Din cauza acestor măriri, multe instituții din țară au rămas fără fonduri. Bistrițenii care beneficiază de această lege pleacă acasă în fiecare lună cu zeci de mii de lei în buzunar.

Creșterile salariale sunt imense și în instituțiile din Bistrița-Năsăud. Pro TV a făcut publică o situație din județul Vaslui, acolo unde directorul de la Protecția Copilului încasează 10.200 lei salariu brut în fiecare lună. Instituția pe care o conduce nu mai are bani pentru mâncarea copiilor, dar salariile angajaților sunt foarte mari.

Nici directorul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Bistrița-Năsăud nu o duce rău, încasând un salariu de 8.943 lei lunar - la fel ca ceilalți directori executivi din cadrul Consiliului Județean Bistrița-Năsăud - conform listei funcțiilor din cadrul Consiliului Județean Bistrița-Năsăud și drepturile salariale la data de 30 septembrie 2017.

Președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud are un salariu de 16.313 lei după majorările stabilite de noua lege a salarizării, în timp ce vicepreședinții - 14.500 lei.

Secretarul județului se poate mândri și el cu un salariu de 11.500 lei, iar arhitectul șef cu 8.943 lei, la fel ca directorii executivi. 

Un șofer care lucrează în cadrul Consiliului Județean Bistrița-Năsăud are un salariu de 2.940 lei sau 2.868 lei, iar un tâmplar primește 2.682 lei.

Lista completă, AICI.

14348 vizualizari


Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI
09:10 - VIDEO: Cum a vrut un năsăudean să împrăştie buruiana românească în toate ţările curate, impecabile şi sterile precum Elveţia

Publicitate

Certificat Web Certificat Web Director web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2017 Bistrițeanul.ro

Close