Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
O bucată de pământ aduce venituri de sute de mii de lei unei comune. A fost nevoie de un proces de 5 ani pentru asta
EVENIMENT. Monumental, la Bistrița... O „creativitate sănătoasă și exuberantă”
OAMENI din Bistrița-Năsăud. Învățătoarea Sorina Pop – frumoasă, amuzantă, deșteaptă și sinceră (FOTO/VIDEO)
La Urgențe, medicii și asistentele muncesc dublu, până la epuizare
Linia Verde duce la desființarea parcărilor de pe Gheorghe Șincai și Dornei
POVEȘTI DIN SAT: Moartea lui Corbu
Aparatul minune Exilis Elite a ajuns la Bistrița! La Salon Claudia!
Regalia Home și IMP România Ind Bistrița fac angajări! Alte oferte de muncă atractive

  313 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015În sfârșit, o veste bună pentru bistrițeni și ecologiști. Pe unde va trece centura Bistriței

07/02/2018 14:12:03 Ioana BRADEA  
Munca lor nu a fost în zadar iar rezultatele încep să apară, chiar dacă în această situație s-a pierdut un proces răsunător la Înalta Curte... „Am făcut o figură frumoasă – un partid și un ONG s-au sprijinit reciproc, au ecologizat împreună, au conturat primele trasee... Este o victorie...”

În sfârșit, o veste bună pentru ecologiști și pentru bistrițeni: 80.000 de lei din bugetul Bistriței pe 2018 vor fi alocate studiilor și proiectelor pentru amenajarea pădurii Codrișor...”, a punctat Marius Bălan de la Partidul Verde, încântat de faptul că în afara Pădurii Schullerwald – bistrițenii vor câștiga încă o pădure de agrement – Pădurea Codrișor.

Munca noastră nu a fost în zadar și mulțumesc tuturor colegilor care au fost alături de noi și de cei din Bistrița Civică... Am făcut o figură frumoasă – un partid și un ONG s-au sprijinit, au ecologizat împreună, au conturat primele trasee în pădurea Codrișor... Chiar dacă cei de la Bistrița Civică a pierdut un proces răsunător la Înalta Curte, nu e nici o problemă, centura nu va mai trece prin Pădurea Codrișor sub nicio formă...”

Marius Bălan a mai precizat că centura Bistriței se va face, într-un târziu, sub tutela Consiliului Județean, care are o viziune mai bună decât Primăria Bistrița. „Va prelua Consiliul Județean proiectarea centurii, s-au propus două trasee – unul pe la Blăjeni, și unul pe la Simionești-Monar, ceea ce ne doream și noi, ecologiștii...”, a mai comentat Marius Bălan, regretând faptul că s-au pierdut atâția ani din cauza încăpățânării celor din Primărie.

E bine că se întâmplă și acum... Este o victorie. Este și o victorie a Partidului Verde care și-a făcut treaba și a fost alături de Bistrița Civică...”, a mai spus Marius Bălan.

6206 vizualizari


Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate

Certificat Web Certificat Web Director web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2018 Bistrițeanul.ro