Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Disperare într-o familie din Mărișelu: Copilașul suferă de o tumoră care îi pune viața în pericol
Hocus Pocus la pârtia de schi?! Bistrița Civică susține că primăria a decontat bani pentru un șopron inexistent
REVOLTĂTOR: Banii pentru mâncare și rechizite ai copiilor cu nevoi speciale ajung la părinți - elevii rămân flămânzi și neîngrijiți
Cupa Casa EMA la înot, ediția a șaptea! Weekendul acesta, de neratat!
BISTRIȚA: Atenție, riscați să fiți împușcați! Trasee turistice care se suprapun cu domenii de vânătoare!
POVEȘTI DIN SAT: Onoare, prețuire și respect, tuturor...
AgroArdeal, Leoni, Clinica Sanovil și Selgros fac angajări!

  477 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015FOTO: Grupul bistrițean Teraplast și-a extins afacerea în străinătate

12/10/2017 15:08:08 Ana ȘERBAN  
Grupul Teraplast și-a extins linia de producție, fiind prima companie românească care deschide o unitate de producție în afara României, după 1990. Producătorul bistrițean de materiale de construcții și instalații din PVC a deschis ieri fabrica TeraSteel Serbia, unde se vor fabrica panouri sandwich.

Fabrica TeraSteel din Leskovac, Serbia este parte a grupului Teraplast și prima unitate de producție deschisă în afara țării de o companie românescă după 1990.

Extinderea activității grupului Teraplast în Serbia, odată cu deschiderea fabricii din Leskovac este un nou pas în procesul nostru de dezvoltare, în linie cu obiectivele grupului pe termen lung. În 2018, pentru TeraSteel Serbia, țintim vânzări în valoare de 28 de milioane de euro, iar în ceea ce privește piețele deservite, majoritatea panourilor produse în această fabrică vor merge către piața din Serbia, dar și către export în țări din zona Balcanică”, a declarat Dorel Goia, preşedintele Consiliului de Administraţie al Teraplast, într-un comunicat de presă.

Fabrica din Serbia va comercializa produsele grupului pe piețe din Serbia, Bulgaria, Macedonia, Bosnia, Croaţia şi Muntenegru, dar și piețe secundare precum Ungaria, sudul României și nordul Greciei.

Președintele Consiliului Județean, Emil Radu Moldovan a fost prezent la deschiderea noii unității de producție și a felicitat compania bistrițeană.

Felicit frumoasa echipă de la Bistrița care a făcut ca această investiție să fie una posibilă și vreau să salut semnalul dat prin această investiție: România crește și se dezvoltă prin zona privată, iar statul român prin toate instituțiile sale ar trebui să susțină mai mult capitalul românesc!”, se arată într-o postare pe Facebook a președintelui Consiliului Județean.

În iunie anul acesta, grupul Teraplast a cumpărat cu 4,3 milioane de euro producătorul sârb de panouri sandwich Interlemind și plănuiește să facă investiții în valoare totală de 6,7 milioane de euro în dezvoltare și capital de lucru. 
 
Sursa foto: Pagina de Facebook: Emil Radu Moldovan
2080 vizualizariteraplat6.jpg :: Bistriteanul.ro
teraplat910.jpg :: Bistriteanul.ro
teraplat5.jpg :: Bistriteanul.ro
teraplat11.jpg :: Bistriteanul.ro
teraplat2.jpg :: Bistriteanul.ro
teraplat4.jpg :: Bistriteanul.ro
teraplat3.jpg :: Bistriteanul.ro
teraplat7.jpg :: Bistriteanul.ro
teraplat8.jpg :: Bistriteanul.ro
teraplat9.jpg :: Bistriteanul.ro
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI
09:10 - VIDEO: Cum a vrut un năsăudean să împrăştie buruiana românească în toate ţările curate, impecabile şi sterile precum Elveţia

Publicitate

Certificat Web Certificat Web Director web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2017 Bistrițeanul.ro

Close