Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Despre comprehensiunea textului și refulările în public ale mai marilor județului
Estetiq Med Clinic: Ai grijă de tenul tău, chiar și în sezonul rece!
“Porcul somon”, Mangalița, crește într-o fermă din Dumitra! Îl puteți cumpăra sau puteți primi sfaturi prețioase despre cum să-l creșteți!
Copiii de la Cheers, puși din nou pe fapte mari: Spectacol caritabil pentru Ionuț!
Sărbătoreşte cu super reduceri la Biasicom!
Patru apartamente cochete de vânzare, în mijlocul orașului...!
ESTETDERM: Epilare definitivă în câteva ședințe cu un laser medical de ultimă generație!
Frumusețe de cinci stele la Carolyne Beauty Center! Antonia a venit la inaugurare
Firmele din Bistrița angajează designer, operatori textile nețesute, controlori calitate și sudori / lăcătuși mecanici cu inițiativă!
Utilizatori online class errors:
  • Unable to record new visitor
  • Unable to delete visitors

REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015FOTO: Aurelia Vișinescu și-a dezvăluit secretele la Cavalli Bistrița

06/10/2017 12:46:11 Ana ȘTEFĂNEL  
Atmosferă de basm la restaurantul Cavalli din Bistrița, unde mâncarea rafinată și-a găsit vinul potrivit. Depozitul de băuturi Cafe Bar Select a pregătit o degustare cu vinurile care i-au transformat visul în realitate Aureliei Vișinescu. «Mi-am cultivat pasiunea visând ca într-o zi să cultiv podgoria proprie»...

Aurelia Vișinescu și-a dezvăluit aseară la Cavalli Bistrița, prin vocea Deliei Banga, secretele care au făcut-o un maestru în vinuri. Cu o experiență de peste 20 de ani, a reușit să își transforme visul în realitate, iar astăzi are propria podgorie la Săhăteni. 

«La Săhăteni mă bazez pe oameni care lucrează de o viață în vie. Aici facem vin pentru cei ca noi, care își fac meseria cu pricepere, rigoare și pasiune, oameni care știu unde vor să ajungă. Nu construim o poveste perfectă, dulceagă sau îndrădăginată în tradiții inexistente ori care promite cunoașteri tainice ale vinului. Este un domeniu care depinde de grația naturii, dar evoluează prin oamenii care îi dedică suflet, excelență, inovație», povestește Aurelia Vișinescu - cu pasiune, despre munca ei de o viață, muncă susținută în școli și prin experiența proprie.

Degustarea a început cu platourile generoase create de bucătarii de la Restaurant Cavalli, care au pus perfect în valoare  vinurile din linia Artisan, o linie de vinuri cu identitate. Oaspeții au fost răsfățați cu White Artisan și Red Artisan, iar apoi cu vinul Rose din linia Karakter - un vin delicat și vivace, care rămâne în memoria papilelor. Este perfect pentru serile de vară în care se servesc mâncăruri ușoare.

Seara s-a încheiat cu vinurile exclusiviste din linia Anima, Chardonnay oak aged și Cabernet Sauvignon, ambele ediție limitată. Primul este un vin cremos, cu arome de fructe tropicale, pere și pepene galben, bine integrate cu notele lemnoase și vanilice. Cel de-al doilea a fost desăvârșit prin maturarea în butoaie de stejar, urmat de învechire în stică înainte de a fi lansat pe piață. Domeniile Săhăteni sunt suma bunului gust, a respectului față de natură și a unei pasiuni cultivate în familie. Aurelia Vișinescu spune că nu ar fi pornit la drum dacă nu l-ar fi avut alături pe pe Steve Cacenco, partener de business și văr prin alianță. Centrul podgoriei este la Dealu Mare, pe dealurile ce înconjoară Munții Carpați.

Vinurile Aureliei Vișinescu, dar și ale altor crame celebre, se găsesc în magazinul The Drinks Store din Bistrița, deschis pe Calea Moldovei, nr. 40 D ( lângă magazinul Kaufland de pe Calea Moldovei) sau pot fi comandate de către restaurante sau pentru evenimente depozitului Cafe Bar Select din str. Grigore Pletosu, nr. 68.

3365 vizualizariaurelia-visinescu08.jpg :: Bistriteanul.ro
aurelia-visinescu01.jpg :: Bistriteanul.ro
aurelia-visinescu06.jpg :: Bistriteanul.ro
aurelia-visinescu05.jpg :: Bistriteanul.ro
aurelia-visinescu07.jpg :: Bistriteanul.ro
aurelia-visinescu02.jpg :: Bistriteanul.ro
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate

Certificat Web Certificat Web Director web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2017 Bistrițeanul.ro