Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Despre comprehensiunea textului și refulările în public ale mai marilor județului
Estetiq Med Clinic: Ai grijă de tenul tău, chiar și în sezonul rece!
“Porcul somon”, Mangalița, crește într-o fermă din Dumitra! Îl puteți cumpăra sau puteți primi sfaturi prețioase despre cum să-l creșteți!
Copiii de la Cheers, puși din nou pe fapte mari: Spectacol caritabil pentru Ionuț!
Sărbătoreşte cu super reduceri la Biasicom!
Patru apartamente cochete de vânzare, în mijlocul orașului...!
ESTETDERM: Epilare definitivă în câteva ședințe cu un laser medical de ultimă generație!
Frumusețe de cinci stele la Carolyne Beauty Center! Antonia a venit la inaugurare
Firmele din Bistrița angajează designer, operatori textile nețesute, controlori calitate și sudori / lăcătuși mecanici cu inițiativă!
Utilizatori online class errors:
  • Unable to record new visitor
  • Unable to delete visitors

REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015FOTO: A ajutat la ridicarea unei case pentru trei familii amărâte!

11/10/2017 16:14:18  
Ioana Dărăban este voluntară în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud prin programul „Salvator din pasiune”. La începutul acestei luni, Ioana a ajutat la ridicarea unei case pentru trei familii sărace din Bacău.

În perioada 2 - 6 octombrie s-a desfășurat proiectul Big Build 2017 - Bacău, iar comunitatea voluntarilor bistrițeni „Salvator din Pasiune” a fost reprezentată de domnișoara Ioana Dărăban.

Extrem de receptivă la acțiunile de voluntariat, Ioana a optat să facă parte din acest mare proiect și s-a ales cu o experiență pe cinste. 

„Experiența în cadrul Proiectului <> a fost una nu foarte ușoară, dar frumoasă și satisfăcătoare. Frumoasă pentru că am cunoscut oameni frumoși și pe aceeași lungime de undă cu mine, adică <>, iar satisfăcătoare deoarece nu cred că e un sentiment mai plăcut decât faptul că am contribuit la ridicarea unei case pentru 3 familii cu mai puțin noroc în viață. Pentru ca această experiență să fie posibilă am fost sprijiniti de către Fundatia pentru S.M.U.R.D., prin intermediul domnului Adrian Olteanu, care a muncit cot la cot cu noi pe șantier, unde am găsit doar fundația casei, iar în 5 zile am reușit să ridicăm construcția și să ducem la bun sfârșit misiunea.
Mulțumesc Inspectoratului Pentru Situații de Urgență Bistrița pentru că m-a sprijinit în acest proiect și sper ca anul viitor să pot lua parte din nou la această campanie”.

ISU BN

 

4496 vizualizarisalv-11.jpg :: Bistriteanul.ro
salv-07.jpg :: Bistriteanul.ro
salv-10.jpg :: Bistriteanul.ro
salv-13.jpg :: Bistriteanul.ro
salv-05.jpg :: Bistriteanul.ro
salv-03.jpg :: Bistriteanul.ro
salv-12.jpg :: Bistriteanul.ro
salv-06.jpg :: Bistriteanul.ro
salv-02.jpg :: Bistriteanul.ro
salv-08.jpg :: Bistriteanul.ro
salv-09.jpg :: Bistriteanul.ro
salv-04.jpg :: Bistriteanul.ro
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate

Certificat Web Certificat Web Director web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2017 Bistrițeanul.ro