Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Despre comprehensiunea textului și refulările în public ale mai marilor județului
Estetiq Med Clinic: Ai grijă de tenul tău, chiar și în sezonul rece!
“Porcul somon”, Mangalița, crește într-o fermă din Dumitra! Îl puteți cumpăra sau puteți primi sfaturi prețioase despre cum să-l creșteți!
Copiii de la Cheers, puși din nou pe fapte mari: Spectacol caritabil pentru Ionuț!
Sărbătoreşte cu super reduceri la Biasicom!
Patru apartamente cochete de vânzare, în mijlocul orașului...!
ESTETDERM: Epilare definitivă în câteva ședințe cu un laser medical de ultimă generație!
Frumusețe de cinci stele la Carolyne Beauty Center! Antonia a venit la inaugurare
Firmele din Bistrița angajează designer, operatori textile nețesute, controlori calitate și sudori / lăcătuși mecanici cu inițiativă!
Utilizatori online class errors:
  • Unable to record new visitor
  • Unable to delete visitors

REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Crimă. Urmează pedeapsa...? Primarul Traian Ogâgău a tăiat în bucăți sculptura de la intrarea în Sângeorz-Băi

09/10/2017 19:51:33 Ioana BRADEA  
Zilele acestea, primarul Traian Ogâgău a tăiat efectiv sculptura de la intrarea în orașul Sîngeorz-Băi. Monumentul era plătit de o firmă din Italia, se afla în administrarea și întreținerea primăriei, fiind realizată de sculptorul Maxim Dumitraș. „Fără cuvinte!”.

Zilele acestea, primarul Traian Ogâgău a tăiat efectiv sculptura de la intrarea în orașul Sângeorz-Băi, aflată în administrarea și întreținerea primăriei. Lucrarea se numea VERIGA, a fost executată de Maxim Dumitraș în anul 2004. Fără cuvinte!” – a anunțat sculptorul pe pagina sa de socializare.

Nu! Nu este nicio greșeală! Mi s-a spus că au tăiat-o pentru că ruginise... Am sunat la Rodna, e tăiată în bucăți, postamentul a fost distrus și el...”, s-a revoltat sculptorul Maxim Dumitraș, enervat de gestul primarului.

Autorul sculpturii care a dispărut de la intrarea în orașul stațiune a mai precizat că – și dacă lucrarea ar fi fost ruginită – era obligația celor din Consiliul Local s-o întrețină și s-o păstreze în stare bună. „Nici măcar nu era plătită de Primărie, era plătită de o firmă din Italia, dar era în administrarea Consiliului Local care avea obligația s-o întrețină...”, a mai spus sculptorul, decis să-l dea în judecată pe Traian Ogâgău.

Reacțiile de protest și dezamăgire față de gestul primarului din Sîngeorz-Băi nu au întârziat să se manifeste în spațiul virtual: „Incredibil! Trist! Poate după ce v-au arătat la televizor și au văzut cât de multe idei minunate aveți și câți artiști ați adunat în jurul dumneavoastră, tocmai pentru a crea FRUMOSUL, poate se va lămuri...”, a comentat unul dintre admiratorii sculptorului. 

Crimă!!!! URMEAZĂ ȘI PEDEAPSA...!”, „Rușine Ogâgău – om rău!!!” sau „Uluitor!!! NU se poate!!!” – au fost doar câteva din comentariile care au blamat gestul primarului din Sîngeorz-Băi. 

Lucrări din ciclul „Veriga” sunt expuse în toată lumea, în Spania - Fuerteventura, Porto del Rosario sau Turcia. „Numai la Sângeorz-Băi unde m-am născut nu mai există, datorită primarului Traian Ogâgău”, a mai remarcat cu amărăciune sculptorul Max Dumitraș. 

Contactat de Bistrițeanul.ro, primarul Traian Ogâgău a precizat că nu dorește să comenteze acest incident și că va trimite mâine un comunicat de presă în care își va explica gestul.

15557 vizualizarimd_veriga2.jpg :: Bistriteanul.ro
md_veriga_sgb.jpg :: Bistriteanul.ro
md_veriga6.jpg :: Bistriteanul.ro
md_veriga1.jpg :: Bistriteanul.ro
md_veriga3.jpg :: Bistriteanul.ro
md_veriga4.jpg :: Bistriteanul.ro
md_veriga5.jpg :: Bistriteanul.ro
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate

Certificat Web Certificat Web Director web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2017 Bistrițeanul.ro