Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Disperare într-o familie din Mărișelu: Copilașul suferă de o tumoră care îi pune viața în pericol
De la Bistrița, la aeroportul din Cluj-Napoca - în siguranță!
Vizionează meciurile importante din ligile europene la această casă de pariuri
NOI locuri de muncă în Bistrița! Se caută lăcătuși mecanici, ingineri industrie alimentară, gestionari, muncitori necalificați, electricieni
De vin bun Produs în Bistrița-Năsăud nu vă faceți grijă! Crama Harșian va scoate 40.000 litri de vinuri de soi
FOTO: Au regăsit în Bistrița-Năsăud tot ce Belgia nu le-a putut oferi. O zi la ferma ecologică din Malin
VIDEO: Cum a vrut un năsăudean să împrăştie buruiana românească în toate ţările curate, impecabile şi sterile precum Elveţia
REVOLTĂTOR: Banii pentru mâncare și rechizite ai copiilor cu nevoi speciale ajung la părinți - elevii rămân flămânzi și neîngrijiți

  1216 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Bariera de la Casa de Cultură a „murit” după doar 4 luni și a fost reparată temporar cu scotch și o coadă de mătură

13/10/2017 14:18:47 Ana ȘERBAN  
Bariera de la Centrul Cultural Municipal „George Coșbuc” a fost înlocuită la numai patru luni după ce a fost montată. Acum o lună bariera veche a fost stricată de un biciclist care nu a fost identificat nici până acum. Inițial, aceasta a fost reparată provizoriu cu o... coadă de mătură și scotch.

Bariera prin care se restricționează accesul în parcarea din fața Centrului Cultural Municipal „George Coșbuc” a cedat de tot și a fost înlocuită astăzi cu una nou-nouță. Conform unei angajate a Centrului Cultural, bariera a fost ruptă acum o lună, când un biciclist dezorientat a luat-o în plin.

 

Bariera a fost ruptă în urmă cu aproximativ o lună de un biciclist, iar la momentul respectiv a fost îndreptată, însă nu a mers prea bine pentru că s-a rupt plasticul cu care a fost lipită, iar acum s-a rupt din nou, de data asta fără să o atingă nimeni”, a declarat pentru reportetul Bistrițeanul.ro Susana Marișca, contabil în cadrul CCM „G. Coşbuc” Bistriţa.

 

Vechea barieră a fost montată la începutul lunii iunie, iar după incidentul de acum o lună angajații instituției culturale au „reparat-o” provizoriu cu o coadă de mătură și scotch, dar improvizațiile au fost în zadar.

 

În urmă cu trei ore, bara care se ridică pentru a permite accesul mașinilor a fost înlocuită în totalitate pentru că cea deteriorată avea la bază o crăpătură care se adâncea de fiecare dată când bariera era acționată, conform unui paznic al Centrului Cultural Municipal. Deocamdată costurile pentru reparații nu au fost făcute publice, dar o astfel de barieră costă între 1.000 și 2.000 de euro.

 

Până acum, nimeni nu a fost tras la răspundere pentru stricăciunea de la Centrul Cultural pentru că nu se știe identitatea persoanei care a rupt-o inițial, iar după spusele reprezentanților instituției șansele ca făptașul să fie prins sunt puține pentru că „ar fi ca și cum am căuta acul în carul cu fân.

 
3039 vizualizaribariera1.jpg :: Bistriteanul.ro
bariera2.jpg :: Bistriteanul.ro
baranoua3.jpg :: Bistriteanul.ro
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI
14:01 - Fundația „Alex Toma”, donație de zece mii de euro pentru Ionuț Zăvoianu!
13:18 - FOTO: A vrut să se dea mare într-o benzinărie și și-a făcut praf BMW-ul proaspăt cumpărat
12:16 - AFLĂ de ce mii de acte de identitate și de căsătorie riscă să ia foc
11:46 - Trafic auto restricționat mâine, pe 1 Decembrie!
11:06 - De la Bistrița, la aeroportul din Cluj-Napoca - în siguranță!
10:34 - Bariera de la Palatul Culturii este amplasată ilegal în zonă. Părinții o consideră inutilă
09:14 - Cât ne costă copiii geniali ai județului
08:02 - Vizionează meciurile importante din ligile europene la această casă de pariuri

Publicitate

Certificat Web Certificat Web Director web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2017 Bistrițeanul.ro

Close